Rólunk

Telephelyek

Szakfeladatok

Események

Galéria

Letöltések

Elérhetőségek

Telehelyek - Hőgyész telephely

Idősek Klubja


Nappali ellátás

Az intézmény tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, A helységek az ellátottak számára könnyen megközelíthetőek, az épület akadálymentes. Rámpák, kapaszkodók segítik a közlekedést, az ajtók szélessége a kerekesszék méreteihez igazodnak. Az ajtók között küszöbök nincsenek. A nemenkénti mellékhelyiségeken kívül akadálymentesített WC is igénybe vehető, a közlekedők és a helységek szilárd, csúszásmentes burkolattal rendelkeznek. Az épület külső környezete biztosított a saját udvar és kert, pihenőpadok, valamint szilárd burkolatú járda van. A tágas társalgó tárgyi felszereltsége biztosítja az egyéni és csoportos beszélgetések lehetőségét, valamint a szabadidő hasznos eltöltését. Rendelkezésre állnak: TV, DVD lejátszó, lemezjátszó, rádiós magnó és CD lejátszó, társasjátékok. A társalgóban kialakított elkülöníthető pihenő sarok biztosítja a pihenési lehetőséget. Az igénybe vevők részére biztosított a ruházatuk javítása és mosása.


Szociális étkeztetés

Az ebédet az intézmény gépkocsija az általános iskola konyhájáról a nappali ellátást nyújtó intézmény tálalókonyhájára szállítja. Az épületben megfelelő tárgyi eszközökkel felszerelt melegítő konyha biztosítja a napi egyszeri meleg étkeztetést.
Az étkeztetés három formája valósul meg:
  • helyben fogyasztással a nappali ellátást nyújtó intézmény éttermében
  • kiszállítással, az intézmény gépkocsijával és a szociális segítő közreműködésével
  • elvitellel az étkező által

Házi segítségnyújtás

A településen biztosított a házi segítségnyújtás szolgáltatás. Jelenleg a működési engedély szerint 27 fő ellátottról gondoskodunk.

www.tamasiszik.hu, 2012.
Az oldal 0.00491 másodperc alatt, 1 lekéréssel készült el.