Rólunk

Telephelyek

Szakfeladatok

Események

Galéria

Letöltések

Elérhetőségek

Telephelyek - Pári telephely

ÉLET HÁZA - Idősek Klubja


Nappali ellátás

Az ingatlan a Római Katolikus Egyházközség tulajdonában van, amelyet a szociális ellátás biztosításához átadott a település önkormányzatának. Az épület a település központjában, az ellátottak, illetve az ellátás iránt érdeklődők számára könnyen megközelíthető helyen található.
Az intézményt földszintes, tágas udvar, kert övezi. Az idősek kényelmét, igényeikhez igazodó tevékenység végzését, a szellemi frissességüket, tájékozottságukat a társalgóban elhelyezett korszerű elektronikai eszközök biztosítják. Biztosított a három fekvőhellyel berendezett pihenőszoba is. Az idősek számára kialakított helyiségek kényelmes új bútorokkal vannak berendezve. Lehetőség van a tágas ebédlőben az étkezésre. A tisztálkodás igény szerint elvégezhető rendelkezésre álló fürdőhelyiségek használatával. Az intézményben nemek szerint, elkülönítve találhatók a mellékhelyiségek. Mozgáskorlátozottak számára is kialakításra került, és ez által biztosított a mellékhelyiség használata.


Szociális étkeztetés

Az ebédet a szolgáltató a nappali ellátást nyújtó intézmény éttermébe szállítja. Az étkeztetés megvalósulhat kiszállítással, elvitellel, valamint helyben fogyasztással.


Házi segítségnyújtás

www.tamasiszik.hu, 2012.
Az oldal 0.05006 másodperc alatt, 1 lekéréssel készült el.