Rólunk

Telephelyek

Szakfeladatok

Események

Galéria

Letöltések

Elérhetőségek

Szakfeladatok
Ágazati azonosító: S0035723

1. Családsegítő szolgáltatás
Ellátási területe Tamási mikrotérség közigazgatási területe, székhelye Tamási Kossuth tér 17. A családsegítő szolgáltatás a szociális vagy mentálhigiénés problémák, ill. egyéb krízishelyzet miatt segítséget igénylő személyek, családok számára az ilyen helyzethez vezető okok megelőzése, a krízishelyzet megszüntetése, valamint az életvezetési képesség megőrzése céljából nyújtott szolgáltatás.
Bővebben

2. Gyermekjóléti szolgálat
Ellátási területe Tamási mikrotérség közigazgatási területe, székhelye Tamási, Kossuth tér 17.
A gyermekjóléti alapellátásnak hozzá kell járulnia a gyermek egészséges fejlődéséhez, jólétéhez, a családban történő nevelkedésének elősegítéséhez, a veszélyeztetettség megelőzéséhez és a már kialakult veszélyeztetettség megszüntetéséhez, valamint a gyermek családból történő kiemelésének megelőzéséhez.
Bővebben

3. Házi segítségnyújtás
A szolgáltatást igénybevevő személyek részére a saját lakókörnyezetükben biztosítjuk az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátást.
Bővebben

4. Idősek nappali ellátása
A nappali ellátást nyújtó intézmény elsősorban a saját otthonában élő idősek és rászorulók részére nyújt szolgáltatásokat.
Bővebben

5. Demens nappali ellátás- Tamási

6. Szociális étkezés
Azon személyek részére biztosítjuk a szolgáltatást, akik koruk, egészségi állapotuk, fogyatékosságuk, pszichiátriai-, ill. szenvedélybetegségük vagy hajléktalanságuk miatt nem képesek saját étkezésükről gondoskodni.
Bővebben


A fenn felsorolt szakfeladati ellátások igénybevételének módja

A személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokat önkéntesen vehetik igénybe a rászorulók, illetve helyi természetes vagy intézményi segítők jelzése (rokon, szomszéd, Családsegítő szolgálat, polgármesteri hivatal stb.) alapján az intézményünk is felkeresheti az ellátásra szoruló, esetleg veszélyeztetett személyt.

Bővebben

www.tamasiszik.hu, 2012.
Az oldal 0.01272 másodperc alatt, 1 lekéréssel készült el.